Residence Lipno

Residence Lipno

Sinds enige tijd versterk ik, op free lance basis, het verkoopteam van Residence Lipno.

Residence Lipno is een villapark met vrijstaande en 2-onder-1-kap villa’s wat door Vastbouw, een Nederlands bouwbedrijf, in Tsjechië bij het plaatsje Lipno wordt gebouwd. In de eerste fase zijn een 12 tal villa’s gebouwd. Binnenkort wordt met de volgende fase gestart. Uiteindelijk zullen er 47 villa’s worden gebouwd op ruime kavels in vier verschillende uitvoeringen. Het park wordt als een gezellige speelse woonwijk gebouwd met veel privacy. De villa’s zijn comfortabel, van alle moderne gemakken voorzien en hebben de perfecte balans van woon- en slaapruimte. Ze kunnen naar wens casco, sleutelklaar of volledig ingericht met luxe inventaris en aangelegde tuin worden opgeleverd.

Residence Lipno biedt u een unieke kans om een royale vakantievilla voor verhuur en/of eigen gebruik te kopen voor een aantrekkelijke prijs, die veel en veel lager ligt dan vergelijkbare villa’s in bijvoorbeeld Oostenrijk. Residence Lipno ligt op loopafstand van het gezellige centrum van Lipno met sfeervolle restaurants, terrassen en charmante winkeltjes, tegen een schitterend decor van water en bergen.

Het Lipnomeer biedt in de zomer prachtige fietspaden en heerlijke stranden. In de winter verandert het meer in een fantastische natuurijsbaan. Voor alle seizoenen is er bovendien een overdekt zwembad en zijn er tennis-, squash & bowlingbanen op loopafstand van het park.

Het villapark biedt u een unieke kans om het prachtige Tsjechië nu echt te ontdekken. U kunt er op basis van last-minute zo vaak verblijven als u maar wilt met behoud van rendement, en de hoge bouwkwaliteit, luxe inrichting en het Tsjechische prijsniveau nodigen uit om ook uw familie en vrienden te ontvangen voor een zeer betaalbare vakantie.

Verleg uw grenzen en ontdek de vele mogelijkheden voor uw vakanties in Tsjechië in zomer en winter.

Vraag vrijblijvend een brochure aan.