Pack&Send


Pack & Send is een bedrijf wat is opgestart door een enthousiaste jonge ondernemer Patrick Visser. Om zoveel mogelijk valkuilen te vermijden heeft Patrick gebruik gemaakt van mijn aanbod om hem te helpen bij de opstart en als sparringpartner te fungeren.

Waar oorspronkelijk het business model voorzag in een e-fulfilment bedrijf is na de nodige excersities gekozen voor een bedrijf wat goedkope verzending van pakketten via bestaande pakketdiensten voor webwinkels mogelijk maakt. Vooral voor webwinkels die nog niet echt grote batches verzenden biedt het bedrijf goede besparingsmogelijkheden op gebied van vervoer.

Begin maart 2013 is het eerste contract met een webwinkel afgesloten. Inmiddels zijn er ruim 30 klanten die gebruik maken van Pack & Send en er de voordelen van plukken.

In 2014 heeft Pack & Send haar dienstverlening uitgebreid tot een compleet dienstenpakket waarbij het naast goedkope verzending ook ondersteunt bij de verdere zichtbaarheid op het web ter verhoging van de scoringskansen en waar nodig kan zorgen voor warehousing activiteiten zodat de webshop logistiek maximaal ondersteund wordt.