LinkedIn en overige netwerk activiteiten

Ad de Wit heeft een account op LinkedIn.

Hier kunt u de nodige informatie over hem vinden en het aantal LinkedIn contacten van hem volgen.

Op LinkedIn volgt Ad diverse bedrijven en is aangesloten bij veelal Supply Chain, Logistieke en Retail gerichte vakgroepen om de ontwikkelingen op deze gebieden te volgen en zijn kennis actueel te houden.

Ad is actief lid van de Vereniging voor Logistiek Management (VLM), neemt daar in deel aan de community E-commerce Logistiek en de community Fashion Logistiek. Via deze community’s worden bedrijfsbezoeken georganiseerd en actuele thema’s betreffende deze onderwerpen behandeld.

Ad neemt als verpakkingsexpert deel aan Shopping 2020. Shopping 2020, een initiatief van Thuiswinkel.nl, tracht met behulp van ruim 400 experts de status van e-commerce in het jaar 2020 te voorzien. Zij brengt o.a. trends in kaart waarmee opererende webshops hun voordeel kunnen doen. Verpakken is een van de onderwerpen welke worden uitgediept. Het geeft energie om aan een dergelijk initiatief mee te mogen werken. Op Wikipedia vindt u onder het hoofdstuk Shopping 2020 de uitkomsten van wat de diverse werkgroepen met elkaar hebben gerealiseerd.

Daarnaast is Ad lid van ZZPijl, de Vereniging van ZZP-ers IJsselsteijn, Lopik en Schoonhoven.

Op vakdagen als de Webwinkel Vakdagen, de Material Handling dag, en beurzen als ICT & Logistiek, de Logistica en de verpakkingsbeurs kom je Ad zeker tegen.