Referenties

Bol.com

Tussen Juni 2012 en December 2012 heb ik in opdracht van Bol.com een tender uitgevoerd op het gebied van verzendverpakkingen naar consumenten. Zie hiervoor de pagina Bol.com

DYAM

In September 2014 kwam ik via de Marcel van den Boom van fa. Organisatiegroei in aanraking met Paul Greijn. Paul was een nieuwe inkooporganisatie in de automotive wereld aan het opzetten. Hij vroeg mij of ik de supply chain en de logistiek voor dit bedrijf voor mijn rekening wilde nemen. Door het enthousiasme van Paul werd ik aangestoken en ben ingestapt bij dit bedrijf in wording.

Voor info zie de pagina DYAM

VRR (brandweer)

In Juni 2012 ontving ik van de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond  de opdracht om onderzoek te doen naar de optimalisatie van de logistieke stromen in de districten Zuid en de Zuid-Hollandse eilanden en in het bijzonder te kijken naar de vestigingsplaatsen van de ademlucht werkplaatsen in deze districten.

Kijk voor het resultaat op de pagina VRR

PostNL

In Juli 2012 werd ik door BLMC benaderd voor een opdracht welke voor PostNL moest worden uitgevoerd. Kijk voor het resultaat op de pagina PostNL

Recon

Het adviseren van een reconditioneringsbedrijf Recon. Kijk voor het resultaat op pagina Recon.

Residence Lipmo

Sinds eind 2014 versterk ik op free lance basis het verkoopteam van Residence Lipno, een villa park in aanbouw in Tsjechië aan het Lipnomeer.  Meer informatie vindt u op de pagina Residence Lipno.

Pack & Send

Het adviseren van een bedrijf in oprichting, Pack & Send,  zie de betreffende pagina.

VRR (ambulancezorg)

In maart 2013 ontving een nieuwe opdracht van de VRR. Deze keer betreffende de optimalisering van de logistiek van de ambulancezorg. Kijk voor het resultaat op pagina VRR(ambulancezorg)

VRR (meldkamer)

Bij de meldkamer van de VRR worden de binnenkomende vragen naar ambulance zorg verdeeld naar de beschikbare ambulances in het veld. Hierbij is de inzet van de zorgambulance een probleem. Er wordt een project opgezet om dit probleem te onderzoeken en voorstellen ter verbetering te genereren. Mij is gevraagd hier een bijdrage aan te leveren vanuit mijn logistieke expertise.

Spot4kids

In november 2015 werd ik benaderd door 2 jonge dames van kinderdagverblijf Spot4kids. Zij beschikten over opvang op een locatie in Benschop en in Cabauw. De dames hadden uitbreidingsplannen met een nog aan te huren locatie in Lopik. Ik heb hen geholpen met het actualiseren van hun ondernemersplan, het huren van het pand, de financiering van hun plannen en uiteindelijk het aantrekken van een nieuwe boekhouder. Per 4 april 2016 wordt de nieuwe locatie in gebruik genomen met voor en na schoolse opvang naast het kinderdagverblijf.